top of page
AdobeStock_271740202.jpeg

Kit keresünk?

célcsoportunk

Célcsoportunk a magyar tulajdonban lévő, 40-80 főt foglalkoztató kis- és középvállalkozások, amelyek felsővezetése nyitott az innovációra és nem fél a változástól. Meggyőződésünk, hogy a hosszú távú eredményesség, a fenntartható vállalati és üzleti működés kulcsa a működés kiválóságának az elérésében rejlik, a lean szemlélet alapvetését követve. Olyan partnereket keresünk, akik nyitottak arra, hogy a pénzügyi szemlélettel egyenlő rangúvá emeljék a mindennapi működés pazarlásmentességének lean szemléletét, amely a vállalat legfőbb értékének az embert és az általa végzett vagy felügyelt értékteremtő műveleteket tekinti.

Ideális üzleti partnerünk osztja álláspontunkat abban, hogy a munkaszervezésnek és a folyamatok javításának a területe sok szempontból kutatás-fejlesztési és innovációs tevékenységet jelent a cég számára, hiszen olyan új eljárásokat és eszközöket használunk fel és vezetünk be közösen, amelyek a cég szempontjából újdonságnak tekinthetők.

célcsoportunk nyitott az innovációra és nem fél a változástól.

Az elmúlt több, mint egy évtizedben különleges lehetőségünk volt arra, hogy a folyamatfejlesztés és a vállalatirányítás területeink számtalan részét mind elméleti, mind gyakorlati szempontból megismerjük. Tekintse meg, hogy melyek azok a szakterületek, amelyeket kifejezetten ajánlunk célcsoportunk figyelmébe!

Szeretnénk megadni Önnek a választás lehetőségét! A szolgáltatási területeinkkel való ismerkedést és a bevezetés irányába tett kezdeti lépések megtételét kétféle együttműködés keretében veheti igénybe. Kattintson ide a részletekért!

Még több információra van szüksége? Valamely szakterület vagy együttműködési forma részletesebb magyarázatra szorul? Szeretne velünk megismerkedni? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

bottom of page