top of page
Business Handshake

A szolgáltatási területeinkhez tartozó fejlesztési projektek megvalósításának legjobb módjai a projektmenedzsment módszertanok, általában véve a projektalapú megközelítés. Ahhoz, hogy egy vállalat a projektalapú fejlődés útjára lépjen, megfelelő ismeretek, elméleti felkészültség, elkötelezettség és bátorság szükséges. Együttműködési formáinkat, amelyek szolgáltatási területeinkkel kombinálhatók, úgy határoztuk meg, hogy ebben a felkészülésben támogassa ügyfeleinket. Két együttműködési formát alakítottunk ki, amelyek a projektmenedzsment és az online konzultáció.

Projektmenedzsment szolgáltatásunkat azok számára ajánljuk, akik a kellő elkötelezettség és bátorság birtokában, önerőből szándékoznak folyamatfejlesztési projekteket indítani.

Online konzultáció szolgáltatásunkat azok számára ajánljuk, akiknek semmilyen ismeretük, tapasztalatuk nincs a témában, és szeretnék jobban megérteni a folyamatszemléletű fejlesztések lépcsőfokait.

Együttműködési formák

A megvalósítás testreszabott keretei

Az elmúlt több, mint egy évtizedben különleges lehetőségünk volt arra, hogy a folyamatfejlesztés és a vállalatirányítás területeink számtalan részét mind elméleti, mind gyakorlati szempontból megismerjük. Tekintse meg, hogy melyek azok a szakterületek, amelyeket kifejezetten ajánlunk célcsoportunk figyelmébe!

Kis, fiatal vállalkozásként szükséges, hogy a célcsoportunkat leszűkítsük. Fontos számunkra, hogy olyan üzleti partnereket találjunk, akikkel egy hullámhosszon vagyunk. Tudja meg, hogy illeszkednek-e egymáshoz az elképzeléseink!

Még több információra van szüksége? Valamely szakterület vagy együttműködési forma részletesebb magyarázatra szorul? Szeretne velünk megismerkedni? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

bottom of page