top of page
AdobeStock_335250034.jpeg

Bármely szakterületünk vagy szolgáltatásunk esetén szeretnénk lehetőséget biztosítani arra, hogy röviden bemutassuk a témát és az alapelveket, amelyek mentén mi a fejlesztések megvalósítását elképzeljük. Kíváncsiak vagyunk beszélgetőpartnerünk megoldandó problémáira, valamint arra, hogy az általunk felvázolt elképzelés mennyire van egy hullámhosszon az ő elképzeléseivel.

A konzultáció akkor igazán hasznos, ha egy konkrét, megoldandó üzemi vagy adminisztrációs probléma körül tud gombolyodni a beszélgetés fonala. Ha a szakterületeink és az általunk képviselt lean szemlélet mentén gondolatébresztő megoldási irányokat lehet felvázolni, akkor jó úton indultunk el a jövőbeni együttműködés felé!

Online konzultáció

Beszéljünk Online!

A szolgáltatás tartalma

Egy órás online konzultáció a szakterületeink és a szolgáltatásaink témakörében. A konzultáció sztenderd napirend szerint folyik, amely, függően a témától és a felvetett problémáktól, rövid előzetes felkészülést igényelhet az igénybe vevő részéről.

Árak

Egyszeri egy óra konzultáció egy cég számára ingyenes, hathavonta megújuló lehetőséggel. További online konzultáció igénybe vehető 14 990 Ft/óradíj ellenében.

Kis, fiatal vállalkozásként szükséges, hogy a célcsoportunkat leszűkítsük. Fontos számunkra, hogy olyan üzleti partnereket találjunk, akikkel egy hullámhosszon vagyunk. Tudja meg, hogy illeszkednek-e egymáshoz az elképzeléseink!

bottom of page