top of page
DSC_2231-Edit2.jpg

Munkatársaink

Szakmai önéletrajzok

Az elmúlt több, mint egy évtizedben különleges lehetőségünk volt arra, hogy a folyamatfejlesztés és a vállalatirányítás területének számtalan részét mind elméleti, mind gyakorlati szempontból megismerjük. Tekintse meg, hogy melyek azok a szakterületek, amelyeket kifejezetten ajánlunk célcsoportunk figyelmébe!

Szeretnénk megadni Önnek a választás lehetőségét! A szakterületeinkkel való ismerkedést és a bevezetés irányába tett kezdeti lépések megtételét kétféle együttműködési forma keretében veheti igénybe. Kattintson ide a részletekért!

Kis, fiatal vállalkozásként szükséges, hogy a célcsoportunkat leszűkítsük. Fontos számunkra, hogy olyan üzleti partnereket találjunk, akikkel egy hullámhosszon vagyunk. Tudja meg, hogy illeszkednek-e egymáshoz az elképzeléseink!

Katona László

A Leanadat Kft. alapítója, vezető szakértője. Okleveles közgazdász, történész. Szakmai pályafutásának fő állomásai a söripar, a folyamatmenedzsment és a hegesztőipar nagy nemzetközi szereplőihez, és egy hazai kiemelt iparfejlesztési projekthez köthetők. A szakmai tapasztalat ívének kulcsszavai a lean, az ellátási lánc, az adatelemzés és a folyamatfejlesztés.

  • LinkedIn

Katona-Kiss Nóra

A Leanadat Kft. alapítója, a Leanov márkanév és arculat megálmodója. Környezetmérnök, környezetkutató. A fővárosi hulladékgazdálkodás ismerője, szakterülete a környezetközpontú irányítás és a lean szemlélet közös pontjainak, a folyamatfejlesztés pozitív hatásainak vizsgálata a vállalkozások ökológiai lábnyomára.

  • LinkedIn
bottom of page