top of page

A szolgáltatás tartalma

A projekt teljes körű megtervezése, lebonyolítása és ellenőrzése, folyamatos beszámolás az előrehaladásról és a felmerülő akadályokról a projekt során. Mentorálás és coaching, szakmai felügyelet: segítség, támogatás és elméleti szakterületi felkészítés a projektcsapat számára. Fejlesztési tevékenység a szakterületeinkhez tartozó témákban az időkeret erejéig, javaslattétel a fejlesztésekhez kapcsolódó beruházásokhoz és beszerzésekhez. Online és személyes jelenlétű munka hatékony aránya.

Árak

A projektmenedzsment szolgáltatás listaára:

  • Havonta megújuló szerződéssel: 1 990 000 Ft / hó

  • Félévente megújuló szerződéssel: 1 790 000 Ft / hó

  • Évente megújuló szerződéssel: 1 690 000 Ft / hó

A szolgáltatási területek szerinti fejlesztések kivitelezésének leghatékonyabb módja a projektmenedzsment szolgáltatásunk igénybevétele. Az oktatások és célzott műhelymunkák egyszeri, gondolatébresztő jellegű löketein túl, a fejlesztések hosszútávú sikeréhez szükséges a folyamatos szakmai támogatás, a professzionális adminisztráció és nyomon követés, a feladatkezelés, a folyamatkialakítás és folyamatjavítás - ezek elképzelhetetlenek projektmenedzsment támogatás nélkül.

AdobeStock_540186453.jpeg

Projektmenedzsment

szakmai felügyelet aktív közreműködéssel

A projekt- és folyamatszemlélet elsajátításáig aktívan közreműködünk a végrehajtásban is annak érdekében, hogy ne csak szellemi és adminisztratív, hanem fizikai támogatást is nyújtsunk, amennyire eszköztárunk engedi.

bottom of page