top of page
projektmenedzsment borito.jpg
projektmenedzsment ikon.png

projektmenedzsment

szakmai felügyelet aktív közreműködéssel

A szolgáltatási területek szerinti fejlesztések kivitelezésének leghatékonyabb módja a projektmenedzsment szolgáltatásunk igénybevétele. Az oktatások és célzott műhelymunkák egyszeri, gondolatébresztő jellegű löketein túl, a fejlesztések hosszútávú sikeréhez szükséges a folyamatos szakmai támogatás, a professzionális adminisztráció és nyomon követés, a feladatkezelés, a folyamatkialakítás és folyamatjavítás - ezek elképzelhetetlenek projektmenedzsment támogatás nélkül.

A projekt- és folyamatszemlélet elsajátításáig aktívan közreműködünk a végrehajtásban is annak érdekében, hogy ne csak szellemi és adminisztratív, hanem fizikai támogatást is nyújtsunk, amennyire eszköztárunk engedi.

Tudjon meg többet arról, hogyan dolgozunk együtt és ismerje meg ügyfélutunkat!

A projekt teljes körű megtervezése, lebonyolítása és ellenőrzése, folyamatos beszámolás az előrehaladásról és a felmerülő akadályokról a projekt során. Mentorálás és coaching, szakmai felügyelet: segítség, támogatás és elméleti szakterületi felkészítés a projektcsapat számára. Fejlesztési tevékenység a szakterületeinkhez tartozó témákban az időkeret erejéig, javaslattétel a fejlesztésekhez kapcsolódó beruházásokhoz és beszerzésekhez. Online és személyes jelenlétű munka hatékony aránya.

A projektmenedzsment szolgáltatás listaára:

  • 1 290 000 Ft / hó*

 

* A feltüntetett ár általános esetre vonatkozik, azonban speciális igényű projektvitel esetén ettől eltérő összeg is kalkulálódhat. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken, hogy részletesen megbeszélhessük az Ön számára legmegfelelőbb megoldást.

bottom of page