top of page

Gyakorlati tapasztalataink és az eddig megszerzett elméleti ismereteink a lean, a vállalatvezetés, az ellátási lánc menedzsment és az ipar 4.0 számos részterületére kiterjednek. Fontos, hogy legyen néhány szakterület, amelyben kifejezetten elmélyedtünk és amelyek célcsoportunk fejlesztése szempontjából kiemeltek. Ezek azok, amelyek mentén önálló fejlesztési projektek lebonyolítását vállaljuk. Folyamatosan fejlesztjük szaktudásunkat és gyakorlati ismereteinket, tapasztalatainkat azért, hogy ügyfeleink számára mindig naprakész, minőségi munkát tudjunk végezni.

A 2018-19 folyamán lebonyolított GINOP113 - Ipar 4.0 Mintagyárak Kiemelt Projekt keretében végrehajtott helyszíni felmérés-sorozat releváns képet ad a magyar feldolgozóipar fejlesztési szükségeiről. A felmérés legfontosabb következtetése, hogy a hazai kkv-k magas termékminőség előállítására képesek, a működésük minősége és hatékonysága azonban elmarad a világklasszis sztenderdektől. A három legfontosabb fejlesztendő szakterület a rend és átláthatóság kialakítása (5S), a mutatószám-rendszer (KPI) bevezetése az adatvezérelt működés megalapozása érdekében, valamint a rejtett pazarlás kiküszöbölését célzó lean folyamatjavítások (VSM) alkalmazásának elsajátítása.

Marketing

szakterületeink

küldetésünk a folyamatos fejlődés

Rend a lelke mindennek. A professzionális, átlátható, rendezett, minőségi munkakörnyezet kialakításának és fenntartásának elmulasztása olyan hiba, mintha alap nélkül akarnánk házat építeni. 5S-re fel!

Amit mérnek, az javul. Kkv-k számára testreszabott, alacsony befektetési igényű, szolgáltatás alapú támogatással igénybe vehető mutatószám-rendszerünk segítségével az Ön vállalkozása is beléphet az adatvezérelt működés világába!

A hosszú távon hatékony működés alapja az áramlás kialakítása a vállalati folyamatokban. Ennek legjobb támogató eszköze az értékáramok feltérképezése és elemzése. Tegye mindennapi eszközzé a VSM műhelymunkákat!

Az igazán sikeres vállalatok a lean szemléleten alapuló működési kiválóságat a mindennapi rutin és a vállalati kultúra részévé teszik. Készen áll egy hosszú utazásra?

bottom of page