top of page
AdobeStock_168476238.jpeg

rend és átláthatóság (5S)

a hosszú távú fejlődés megalapozása

rend a lelke mindennek..

Az üzemi, az irodai, valamint a digitális rend és átláthatóság kialakítása - amelyre általában az 5S rövidítéssel hivatkozunk - a hatékony, veszteségmentes, áramlásalapú vállalati működés kialakításának alapfeltétele. Az 5S szempontú rend kialakítása és fenntartása nélkül tevékenységeink átláthatatlanságra és pazarló működésre vannak ítélve. Az 5S-hez szorosan kapcsolódik a minőségi munkakörnyezet kialakítása és az a szemlélet, amely a vállalat rendelkezésére álló erőforrások közül az emberi erőforrásokat értékeli a legmagasabbra.

Az 5S bevezetése és fenntartása adja meg annak a lehetőségét, hogy lássuk és láttathassuk az értékteremtő tevékenységek áramlását akadályozó tényezőket, és, hogy a folyamatos fejlesztés alapját képező sztenderdeket és mutatószámokat bevezessük. Így az 5S válik minden további folyamatfejlesztés alapjává. Az 5S folyamatos fenntartása magas fokú fegyelmezettséget és elköteleződést kíván, nem véletlen, hogy arra gyakran szervezeti kultúraként tekintünk. Az 5S ezért kiváló, érzékeny mércéje a szervezet morális épségének is.

Mielőtt belevágna

Az 5S bevezetésének előfeltétele az őszinte eltökéltség a rend és átláthatóság, a szabványos és szabályos működés, a fegyelmezett munkakultúra kialakítása iránt.

Mire számíthat?

Az 5S bevezetéséhez kis léptékű, jellemzően berendezéstechnikai beruházásra, türelemre, jó kommunikációra és a változásmenedzsment helyes alkalmazására van szükség. Egy 5S szempontjából gyakorlatlan kiscsapat (6-10 fő) munkakörnyezetének és munkakultúrájának a teljeskörű 5S fejlesztése általában 6-9 hónapot vesz igénybe.

Szeretnénk megadni Önnek a választás lehetőségét! A szolgáltatási területeinkkel való ismerkedést és a bevezetés irányába tett kezdeti lépések megtételét kétféle együttműködés keretében veheti igénybe. Kattintson ide a részletekért!

Árak

A projektmenedzsment szolgáltatás listaára:

  • Havonta megújuló szerződéssel: 1 990 000 Ft / hó

  • Félévente megújuló szerződéssel: 1 790 000 Ft / hó

  • Évente megújuló szerződéssel: 1 690 000 Ft / hó

A konzultáció díjai:

  • Egyszeri egy óra ingyenes, hathavonta megújuló lehetőséggel.

  • További online konzultáció igénybe vehető 14 990 Ft/óradíj ellenében.

bottom of page