top of page
IMG_1748.JPG

A menedzsment feladata a mindennapi működési fejlesztések fenntartása.

Imai Maszaaki

A leggyakoribb kockázat a lean szemlélet bevezetésénél és az eredmény értékelésénél, hogy azt rövid távú projektként, az uralkodó rövid távú pénzügyi szemlélet alapján kezelik és ítélik meg. A lean szemlélet bevezetése azonban hosszú utazás, melynek távlati célja az egész vállalat működésének átalakítása*.

Hiszünk benne, hogy a hosszú távon fenntartható, természeti és emberi környezetével szemben is felelős magatartással bíró vállalat számára a lean szemlélet, és ezáltal a működési kiválóság programszerű megvalósítása a célratörő. Ehhez magas szintű elköteleződés és hosszú távú szemlélet szükséges.

A vállalati elköteleződést és annak mindennapi megvalósulását hívjuk Operational Excellence-nek, azaz Működési Kiválóságnak. A gyakorlatban ez minden esetben a lean szemlélet alapvetéseinek a tömeges, szinte észrevétlen alkalmazását jelenti a vállalat mindennapi életében, legyen szó rutinfeladatok elvégzéséről vagy fejlesztési projektek végrehajtásáról. Ebben a kultúrában a menedzsment egyik legfontosabb feladata, hogy a szakterületük működésének a folyamatos fejlesztését hosszú távon fenntartsa.

*Imai Maszaaki: Kaizen Stratégia, HVG könyvek, 2022

Működési kiválóság

Operatonal Excellence - a kiválóság hosszú távú programja

Mielőtt belevágna

A működési kiválóság bevezetése hosszú távú szemléletet, elköteleződést és eltökéltséget, valamint kudarctűrő képességet igényel a vállalat legmagasabb szintjén. Készen áll arra, hogy 3 évnél hosszabb távra tervezzen?

Mire számíthat?

Hosszú közös utazásra, amely több éven át tart és amelynek eredményei lépésről lépésre, a program végrehajtása során válnak érezhetővé.

Szeretnénk megadni Önnek a választás lehetőségét! A szolgáltatási területeinkkel való ismerkedést és a bevezetés irányába tett kezdeti lépések megtételét kétféle együttműködés keretében veheti igénybe. Kattintson ide a részletekért!

Árak

A projektmenedzsment szolgáltatás listaára:

  • Havonta megújuló szerződéssel: 1 990 000 Ft / hó

  • Félévente megújuló szerződéssel: 1 790 000 Ft / hó

  • Évente megújuló szerződéssel: 1 690 000 Ft / hó

A konzultáció díjai:

  • Egyszeri egy óra ingyenes, hathavonta megújuló lehetőséggel.

  • További online konzultáció igénybe vehető 14 990 Ft/óradíj ellenében.

bottom of page