top of page
opex borito.jpg
opex ikon.png

működési kiválóság

Operatonal Excellence - a kiválóság hosszú távú programja

A leggyakoribb kockázat a lean szemlélet bevezetésénél és az eredmény értékelésénél, hogy azt rövid távú projektként, az uralkodó rövid távú pénzügyi szemlélet alapján kezelik és ítélik meg. A lean szemlélet bevezetése azonban hosszú utazás, melynek távlati célja az egész vállalat működésének átalakítása*.

Hiszünk benne, hogy a hosszú távon fenntartható, természeti és emberi környezetével szemben is felelős magatartással bíró vállalat számára a lean szemlélet, és ezáltal a működési kiválóság programszerű megvalósítása a célratörő. Ehhez magas szintű elköteleződés és hosszú távú szemlélet szükséges.

A vállalati elköteleződést és annak mindennapi megvalósulását hívjuk Operational Excellence-nek, azaz Működési Kiválóságnak. A gyakorlatban ez minden esetben a lean szemlélet alapvetéseinek a tömeges, szinte észrevétlen alkalmazását jelenti a vállalat mindennapi életében, legyen szó rutinfeladatok elvégzéséről vagy fejlesztési projektek végrehajtásáról. Ebben a kultúrában a menedzsment egyik legfontosabb feladata, hogy a szakterületük működésének a folyamatos fejlesztését hosszú távon fenntartsa.

A működési kiválóság bevezetése hosszú távú szemléletet, elköteleződést és eltökéltséget, valamint kudarctűrő képességet igényel a vállalat legmagasabb szintjén. Készen áll arra, hogy 3 évnél hosszabb távra tervezzen? Hosszú közös utazásra, amely több éven át tart és amelynek eredményei lépésről lépésre, a program végrehajtása során válnak érezhetővé. A kiinduló lépések megtételére projektmenedzsment illetve online konzultáció keretében biztosítunk lehetőséget.

                Foglaljon időpontot! 

bottom of page