top of page
Business Handshake
business agreement icon.png

együttműködési formák

a megvalósítás testreszabott keretei

A szolgáltatási területeinkhez tartozó fejlesztési projektek megvalósításának legjobb módjai a projektmenedzsment módszertanok, általában véve a projektalapú megközelítés. Ahhoz, hogy egy vállalat a projektalapú fejlődés útjára lépjen, megfelelő ismeretek, elméleti felkészültség, elkötelezettség és bátorság szükséges. Együttműködési formáinkat, amelyek szolgáltatási területeinkkel kombinálhatók, úgy határoztuk meg, hogy ebben a felkészülésben támogassa ügyfeleinket. Két együttműködési formát alakítottunk ki, amelyek a projektmenedzsment és az online konzultáció.

Projektmenedzsment szolgáltatásunkat azok számára ajánljuk, akik a kellő elkötelezettség és bátorság birtokában, önerőből szándékoznak folyamatfejlesztési projekteket indítani. 

Tudjon meg többet arról, hogyan dolgozunk együtt és ismerje meg ügyfélutunkat!

 

Online konzultáció szolgáltatásunkat azok számára ajánljuk, akiknek semmilyen ismeretük, tapasztalatuk nincs a témában, és szeretnék jobban megérteni a folyamatszemléletű fejlesztések lépcsőfokait.

Tudjon meg többet azokról a szakterületeinkről, amelyekben az elmúlt évek során elmélyültünk. Kis csapat vagyunk, a vállalkozásunk fiatal. Tudjon meg többet rólunk és szakmai tapasztalatainkról vagy olvasson többet célcsoportunktól! 

 

       Megismerhet minket személyesen is, egyeztessen velünk találkozót!

bottom of page