top of page
leanov.jpg
leanov logo.png

A leanov története

Elkötelezettséggel a kiváló működésért

Rég megfogant gondolat megvalósításának volt az első mérföldköve, amikor cégünk alapítója az alkalmazotti évek tapasztalatszerzését követően egyéni vállalkozásba kezdett 2019. decemberében. Az első évek az arculat formálódásának, az útkeresésnek, az első sikereknek és fájó veszteségeknek az esztendői voltak. Az időközben gazdasági társasággá fejlődő, családi tulajdonra épülő cég számára a következő stratégiai tervezési időszakot az alapok megszilárdítása, a felsőoktatással való együttműködés erősítése, és a fontolva haladás  stratégiája jellemzi.

A digitalizáción alapuló technológiai fejlődés óriási lehetőséget kínál a hazai kkv szektor számára, hogy folyamataik fejlesztésével világklasszis működési hatékonyságot érjenek el. Ennek a megvalósításában való részvétel a küldetés, amely mentén cégünk stratégiája épül fel. Célunk, hogy olyan üzleti partnereket találjunk, akikkel hosszú távon tudunk együtt dolgozni, hogy segítségünkkel lépésről-lépésre érjék el a kiváló, renden és átláthatóságon, lean szemléleten alapuló működést, fejlesszék folyamataikat és ezáltal teremtsenek szilárd alapot a negyedik ipari forradalom lehetőségeinek a kihasználásához.

Tudjon meg többet azokról a szakterületeinkről, amelyekben az elmúlt évek során elmélyültünk. Kis csapat vagyunk, a vállalkozásunk fiatal. Tudjon meg többet rólunk és szakmai tapasztalatainkról vagy olvasson többet célcsoportunktól! 

 

        Megismerhet minket személyesen is, egyeztessen velünk találkozót!

bottom of page