top of page
szekterületek ikon.png

szakterületeink

küldetésünk a folyamatos fejlődés

Gyakorlati tapasztalataink és az eddig megszerzett elméleti ismereteink a lean, a vállalatvezetés, az ellátási lánc menedzsment és az ipar 4.0 számos részterületére kiterjednek. Fontos, hogy legyen néhány szakterület, amelyben kifejezetten elmélyedtünk és amelyek célcsoportunk fejlesztése szempontjából kiemeltek. Ezek azok, amelyek mentén önálló fejlesztési projektek lebonyolítását vállaljuk. Folyamatosan fejlesztjük szaktudásunkat és gyakorlati ismereteinket, tapasztalatainkat azért, hogy ügyfeleink számára mindig naprakész, minőségi munkát tudjunk végezni.

A 2018-19 folyamán lebonyolított GINOP113 - Ipar 4.0 Mintagyárak Kiemelt Projekt keretében

végrehajtott helyszíni felmérés-sorozat releváns képet ad a magyar feldolgozóipar fejlesztési szükségeiről. A felmérés legfontosabb következtetése, hogy a hazai kkv-k magas termékminőség előállítására képesek, a működésük minősége és hatékonysága azonban elmarad a világklasszis sztenderdektől. A három legfontosabb fejlesztendő szakterület a rend és átláthatóság kialakítása (5S), a mutatószám-rendszer (KPI) bevezetése az adatvezérelt működés megalapozása érdekében, valamint a rejtett pazarlás kiküszöbölését célzó lean folyamatjavítások (VSM) alkalmazásának elsajátítása.

Ismerje meg szakterületeinket közelebbről is! Az 5S a professzionális, átlátható, rendezett, minőségi munkakörnyezet kialakításának és fenntartásának eszköze; a KPI, azaz a mutatószám-rendszer a belépő az adatvezérelt működés világába; az értékáramok feltérképezésének és elemzésének legjobb támogató eszköze a lean folyamatjavítás (VSM), az igazán sikeres vállalatok, amelyek a lean szemléletet a mindennapi rutin és a vállalati kultúra részévé teszik elindulnak a működési kiválóság (OPEX) felé.

bottom of page