top of page

Szemléletünk formálásában környezetünk számtalan tényezője játszik szerepet, és néhány közülük kifejezetten nagy hatással van ránk. Ez utóbbiak közül kiemelkedik az oktatás, amely nem kell, hogy véget érjen az iskolai, egyetemi évekkel. Nem véletlen, hogy az innovációban és a hatékonyságban élen járó cégek költségvetésében mindig jelentős tétel és egyben elvárás a munkatársak oktatása, tudásuk és képességeik folyamatos fejlesztése.

szemléletformálás

szemléletformálás

Elméleti felkészítés a kiváló vállalati működés megalapozásához

A hatékonyság növelését és a működési kiválóság elérését célzó fejlesztési projektek, vállalati program sikerének alapja az azokat útjukra indító vezetők és a végrehajtó munkatársak elméleti felkészítése, szemléletformálása. Az ilyen projektek hasznosságáról, céljáról való meggyőződés kialakításához és a kezdeti lépésekhez szükséges bátorsághoz nagy segítséget nyújt a Leanov vezető szakértőjének a BME Ipar 4.0 Technológiai Központban tartott lean szemléletformáló kurzusa.

Foglalás hamarosan

A szolgáltatás tartalma

Az Ipar 4.0 Technológiai Központban hét modulból álló kurzuson lehet részt venni. A kurzus során a résztvevők megismerkednek a digitalizációt megalapozó szemlélettel, a leannel, annak alapelveivel és legfontosabb eszközeivel.

Árak

A Szemléletformáló kurzuson való részvételt az Ipar 4.0 Technológiai Központ térítésmentesen biztosítja a magyar tulajdonú kkv-k számára.

Ha kíváncsi arra, hogy milyen elvek mentén dolgozunk és van egy konkrét szakmai problémája, amelyről szívesen beszél velünk mielőtt személyesen is találkozunk, vegye igénybe online konzultáció szolgáltatásunkat!

BME ipar4.0 Technológiai Központ
BME ipar4.0 Technológiai Központ
bottom of page